The Look in het nieuws

 In Uncategorized

Kapsalon The Look viert jubileum met tiendaagse actie

 

Rijssen – Kapsalon The Look bestaat op maandag 5 mei 2014 precies tien jaar. The Look viert dit niet alleen met haar klanten, maar wil dit jubileum combineren met een ludieke actie. Daarom wordt een tiendaagse kortingsactie op donderdag 15 mei afgesloten met een actieavond voor Stichting Haarwensen.

Op 5 mei 2004 opende Kapsalon The Look haar deuren aan de Tabaksgaarden in Rijssen. En dat moet gevierd worden. Daarom begint The Look die dag met een actie tiendaagse. Op 5 mei 2014 staat er voor alle klanten een gezellig glas bubbels met een hapje klaar. Daarnaast krijgen alle klanten van 5 tot en met 10 mei a.s. 10% korting op alles. Dus behandelingen en producten. Deze tiendaagse wordt afgesloten met een speciale knip-avond voor Stichting Haarwensen.

Richard Weijs, eigenaar van Kapsalon The Look: ‘We wilden graag iets bijzonders doen. Stichting Haarwensen helpt kinderen die kaal zijn, wat afschuwelijk genoeg is. Wat is er dan mooier dan deze kinderen te steunen. Daarom hebben we vanaf 5 mei een speciaal tarief voor alle klanten die hun haar willen doneren. Wij maken er een hip kapsel van en de vlecht wordt opgestuurd naar Stichting Haarwensen. Op donderdagavond 15 mei hebben we een speciale actie. Iedereen die zich daarvoor opgeeft, wordt tussen 18.00 en 21.00 uur gratis geknipt en natuurlijk wordt ook dat een feestelijke avond. Maar ook een vrije gift of donatie is van harte welkom.’ Hiermee vervalt de vrije inloop.

Jubileumactie

Richard: ‘We bestaan alweer tien jaar en de tijd is voorbij gevlogen. Inmiddels hebben we niet alleen een vaste klantenkring opgebouwd, maar willen we ook altijd graag net iets meer bieden. Vandaar onze keuze voor deze actie voor Stichting Haarwensen.’ Haarwensen maakt pruiken voor kinderen die kaal zijn geworden door ziekte of een medische behandeling. ‘Deze kinderen zijn ziek en moeten vaak zware behandelingen ondergaan. Door donaties en mensen die hun haar afstaan, kunnen wij hen kosteloos een mooie pruik aanbieden.’

Belangrijke informatie: Stichting Haarwensen heeft vlechten nodig van minimaal 25 cm. Dus heb je lang haar en wilde je altijd al een keer iets anders, of wil je gewoon die kinderen helpen? Geef je dan op via info@the-look.nl, of telefonisch bij The Look via 0548- 520466.

Recent Posts

Leave a Comment