Speciaal bezoek bij The Look!

 In Uncategorized

Het was een gezellige boel in de kapsalon op zaterdagmiddag 3 maart. Het hele G-team van Excelsior’31 werd geknipt en gekapt. Zo koud als het buiten was die dag, zo warm en gezellig was het binnen. Om 4 uur stonden alle kappers klaar en stroomde het team binnen. Er werd direct voor koffie en fris gezorgd, en met dank aan de Sterkerij stonden er lekkere hapjes op tafel.

Sommigen waren enorm enthousiast, anderen vonden het een beetje eng en wilden het liefst aan de grote stamtafel blijven zitten. Maar uiteindelijk was iedereen strak gekapt, geknipt, bijgeschoren en hier en daar zelfs ingevlochten. Wat een prachtig team! En niet alleen mannen, maar er waren ook stoere dames aanwezig!

Na dit feestje ging het hele team door naar de kantine van Excelsior’31. Daar stond een heerlijk buffet klaar van Buena Vista en kregen alle spelers een mooie tas van Hout-Kachel.eu. Voor wie alles nog even terug wil zien, staat binnenkort de reportage van Excelsior’31 TV online. Zij hebben de spelers en kappers geïnterviewd en alles op beeld vastgelegd.

Dames en heren, we vonden het enorm gezellig en leuk dat jullie bij ons in de kapsalon waren. Richard en Petra (Ditbenik Fotografie) hebben al beloofd om tijdens een van de volgende wedstrijden te komen aanmoedigen. 🙂

 

 

 

 

Recent Posts

Leave a Comment