Voorjaarstrends 2018

 In Uncategorized

Eindelijk voorjaar! Voor veel mensen de tijd van verandering, opruimen en lekker naar buiten. Een mooi moment om een keer wat anders met je haar te doen. Om je wat ideeën mee te geven, hebben we de trends voor dit voorjaar voor je op een rijtje gezet.

Een van de dingen die we langs zien komen is de middenscheiding. Deze mag strak en met minimaal volume bovenop het hoofd. Zet je normaal krullen of volume met de krultang, begin dan wat lager in je haar. Hiermee leg je extra focus op je scheiding.

Daarnaast is het helemaal hip om je haar strak naar achteren te stylen, met het haar achter de oren. Zo is je gezicht goed zichtbaar en springt het er echt uit. Mooi in combinatie met wat kleur op je gezicht!

En dan nog even dit: je haar mag weer op 1 lengte, ook aan de voorkant mag het daarbij lang.

De uitvoering
Maar hoe dan? Hieronder hebben we een paar tips op een rijtje gezet.

  • Aan de slag met een (goede!) stijltang voor een lang en golvend resultaat (let op dat je een goede stijltang gebruikt die je haar niet beschadigt)
  • Stijl en achter je oren gedragen
  • Wil je het vast? Denk dan eens aan een lage steile staart of een lage strakke knot
  • En ga je voor kort? Dan volg je de laatste trends met een rechte bob of stoere Pixie cut

Kleuren
Bij de haarkleur zien we dit voorjaar veel natuurtinten. Geen sterke kleuren, maar bijvoorbeeld zand- en beigetinten. Omdat dit dicht bij de natuurlijke haarkleuren ligt, lijkt het mooi puur natuur. Daarnaast zijn de astinten nog steeds een trend.

PS: of je nu een trendvolger of trendsetter bent, of gewoon lekker je eigen keuzes maakt 😉 we zien je graag in de salon om samen een mooi kapsel uit te zoeken, dat perfect bij je past!

Recent Posts

Leave a Comment