Zomerse taferelen!

 In Uncategorized

Ineens is de zomer volop losgebarsten. We hebben amper de tijd gehad om er langzaam aan te wennen. Sommigen genieten volop van deze tropische temperaturen, anderen zitten in de schaduw te puffen. Wat je ook doet, vergeet niet om je goed te beschermen tegen de zon! Ook in de schaduw.

 

Een beschermende dagcrème, zonnebrand en zonnebril zitten standaard in de tas deze dagen. Maar wat doe je met je haar? Ook je haar en hoofdhuid willen graag beschermd worden tegen de schadelijke UV-stralen. Daarnaast is de warmte van deze felle zon funest voor je Look. Droog haar, gespleten haarpunten en wat te denken van je kleurtje. Het vervaagt waar je bij staat! Maar dit alles is te voorkomen met de juiste producten.

Bescherming
Om ook op vakantie / in de zomer de juiste producten bij de hand te hebben, ontwikkelde Eugene Perma de Sun Travel Kit. Deze kit bevat een spray om je haar vooraf te beschermen. Na het zwemmen of een dag in de zon was je je haar met de aftersun shampoo. Tot slot hydrateer je je haar tijdens het stylen met de after sun gel. Deze handige set staat voor je klaar in de salon!

 

Vakantieherinnering
Deze formule is heerlijk zacht voor je haar en ruikt geweldig! Polyfenolen uit druiven zijn een sterke antioxidant en staan bekend om hun UV-bescherming. Ylang Ylang zorgt voor een sensuele geursensatie. Het tasje past perfect in je koffer of strandtas én is waterproof. Tip: wanneer je je haar na de vakantie opnieuw met deze shampoo wast, zorgt de geurherinnering ervoor dat je je even weer in tropischer oorden waant.

Gezondheid
Daarnaast ligt de basis zoals zo vaak bij je eet- en drinkpatroon. Drink voldoende water en eet gezond. Daarmee bouw je van binnenuit aan een sterke haardos. In onze andere blogs gaan we daar verder op in. Het wordt vaak gezegd: blijf tussen 12.00 en 15.00 uur uit de zon. Draag een hoed of pet! Die beschermt niet alleen je haar, maar ook je hoofd tegen oververhitting en een zonnesteek.

Was je haar voor het zwemmen met schoon water; dat laat minder ruimte over voor het zoute zeewater of chloorwater om in je haar te trekken. Spoel het na de tijd ook goed uit. Combineer je dit met de travel kit, dan kan deze zomer niet meer stuk!

Recent Posts

Leave a Comment